torsdag den 26. april 2012

Playin' dress up

Nu sagde jeg jo godt nok at næste indlæg skulle handle om midt-i-mellem mode. Men nu får I stor-mode i stedet. Mit sidste genbrugsfund til 100 kr.
Jeg syntes den er for fed, hvad syntes I?

onsdag den 25. april 2012

Midt-i-mellem

Jeg syntes det er lidt svært - den der, midt-i-mellem størrelse. Mellem 86 og 92 - mellem baby og dreng... Toddler, havde de nok sagt i USA - eller terrible two's hvis man er SATC. Jo, nok har han temperament, men mest er han bare SKØN! 


Jeg syntes dog at denne body fra H&M og bukser fra Mads og Mette er et rigtig fint sæt, der passer perfekt til midt-i-mellem størrelsen. 
(jo, drengen har skam også mærketøj men også ganske alm. tøj) 
Det er behageligt og blødt - men ikke pusse-nusset.


Han er vokset ud af Nørgaard bluserne i str. baby - mon ikke de findes i en str. 2-3 år? (nogen, der ved det??) For dem syntes jeg også passer perfekt til denne størrelse og de holder jo for evigt. (næste indlæg må vist handle om drengemode str. midt-i-mellem..)


Det sjove er jo at drengen faktisk elsker faderens headset - de hører tit Nirvarna sammen..



Lykken er...

...en sovende baby.

Vi havde en fantastisk weekend, og Carl snork-boblede...

tirsdag den 24. april 2012

Lidt til madpakken

Lidt lækre hjemmebagte pizzasnegle til madpakken med brød med spelt og havregryn... (og en kødsovs med MANGE grøntsager)


torsdag den 19. april 2012

Silence


Jeg beklager virkelig stilheden på bloggen...
Min hverdag er rimelig meget sådan her i øjeblikket..

søndag den 15. april 2012

Må man godt elske sin mødregruppe?

Man bliver gravid og har tilfældigvis termin samme dag som 4 andre piger - intet til fælles udover geografi, terminstidspunkt og at det er første barn. 
Man mødes, usikker, med meget lille barn på armen og lækkende mælkebryster - og det så fungerer det bare! 
Det er nogle fantastiske piger - på hver deres måde. Vi er forskellige og alligevel har vi ofte samme tilgang til vores børn. Uvurderlig hjælp med de tusinder af spørgsmål man har som førstegangsmor! 
Nu er mødregruppen gået over til at være legestue - en søndag eftermiddag i sandkassen hos en af pigerne, som her - og så er det også blevet en rødvinsklub; så fedt at smide høje hæle på, lade barnet være hos farmand og få tøse-fnidret med pigerne som forstår en - fordi de har været der, hele vejen, mens man lærte at være mor. 

Genbrugslykke

Jeg har været så svineheldig på genbrugen i dag... 
Den sødeste dukkeseng med himmel - den er på hjul.
Der skal syes noget flot gardin/himmel til den og sødt sengetøj
Den fiiineste clutch i noget slange-skind-noget. Meget vintage Prada-like
Den fedeste fedeste retro-broderede pude i det helt rigtige harlekin-mønster: 5 kr!
Lækker, lækker blå Camilla Stærk jakke til 20 kr!

lørdag den 7. april 2012

Hos mormor og morfar


Vi har haft en DEJLIG påske-ferie hos mine forældre. Der er blevet drukket meget rødvin, spist meget gedeost - og skøn lammeskank med hjemmelavet myntegele! Der er blevet genbrugsshoppet, hæklet, spillet spil, læst bøger og rå-hygget - alle batterier er opladede.. 
Smukke smukke tallerkener
Rødvin og tapas af Meyer brød med tomatpesto og gedeost, måms!
En hjemmegjort halskæde til niecen, som havde fødselsdag
Lidt barndomsminder
Lidt påskegult
En Carl, der ELSKER at gå tur (omend det går maarjet langsomt)
Et par hæklede sløjfer på spænder til niecen
Man bliver så træt af påske-ferie
Så glad og så dejlig

torsdag den 5. april 2012

Når hatten passer..

Elsebeth Gunthers hjelme har jeg efterhåndet syet en del af og jeg bliver ved.. De er nemme at lave og kan laves så fine, især med hæklet kant syntes jeg, de er særligt fine. Den ene var jeg heldig at finde et fantastisk retro håndklæde på genbrug hvilket gav både hjelm og savlesmæk lavet udfra Elsebeths mønstre. De er syet til Carl da han var noget mindre så de passer ham ikke så godt på disse billeder men det er noget nemmere at se dem når de er på - på trods af for stor knold!

Vognparken

Lidt nyt til vognparken skal der jo til en gang i mellem. Til rørende 25 kr. fik jeg disse skønheder - og en meget glad dreng....

tirsdag den 3. april 2012

Pyntesyg

Lidt forårs-lir til skulle der til - til åbne skjorter og sommerkjolerne... Lige nu virker det dog meget lang væk - især her på sofaen med en syg feberramt dreng - er det okay, at nyde at han gider putte så længe?? 
Genbrugsfund til 25 kr!
En træææt, feberramt dreng efter vaccine
Hjemmegjort halskæde
Fra Zara, købt på sidste tur til Amsterdam

mandag den 2. april 2012

Påske?

Den, der påske har ikke ramt Frederiskvej.
Jovist, har lillefisen hjemmebragt karse-spiren til vindueskarmen og et par, ja, jeg ville ikke sige pyntede påskeæg for, som I kan se, er det sparsomt, hvor meget decor, drengen har formået at få på. Jeg gætter på, at han nok hellere ville ude for at æde sand og lege med en pind end med en glimmertusch - og det forstår jeg egentlig godt. 

Nej, weekenden har budt på besøg af lillesøster (aka Moster Laura) som har stor-hygget med Carl Johannes, som har været så glad og nem - det er simpelthen så lækkert at han er sådan en fornøjelse at være sammen med. Fræk, ja! Men umådelig dejlig og kærlig! Han trutter en så snart han ser en bar arm eller værre, når vi tumler på gulvet, en stykke bart maveskind - så får man en trutte-prutte tur og han skraldgriner. Min dejlige smile-baby.

Udover det er jeg gået genbrugsshop-amok med søsteren. Barsler måske med en Etsy-shop, primært med vintage børntøj men også andre søde retro-fund... Lige nu prøver jeg komme mig over min søsters GULDfund, denne alt alt alt alt for lækre silkekjole med blonde i den fineste, fineste farve til kun 100 kr!! Den skal være hendes brudepigekjole til mit bryllup men jeg fik lige lov til at hoppe i den.. 
Se, hvor den matcher mine nye Steve Madden sko (som er bløde som handske-læder, havde dem på en aften med mødregruppen - det gik rigtig fint!) Har jo min lækre Jesper Høvring kjole på vej, så jeg prøver at besinde mig, selvom jeg har udtænkt mangen en nederdrægtig store-søster plan for at overtale hende til at forære mig kjolen, f.eks. 'Kan du huske den, der kjole, som Farmor gav mig, da jeg var 8 år, som du ødelagde' eller værre 'Kan du huske den Barbie hårsalon, jeg fik til jul, hvor du trådte på salonstolen 10 min. efter, så den knækkede? - stik mig så den kjole!!!'